Vision of Humanity laat zien wat er gebeurt als je data en context samen brengt

By | September 24, 2013 at 12:06 pm | 2 comments | Web | Tags: ,

Vision of Humanity laat zien wat er gebeurt als je data en context samen brengt. Door data over de gehele wereld met betrekking tot veiligheid samen te voegen op één website, ontstaat er een nieuwe context achter de data.

In opdracht van Vision of Humanity ontwikkelde Design Royale in samenwerking met Edelman Australia en Institute for Economics en Peace een globale ‘peace index’ die inzicht geeft in het veiligste land ter wereld. Zo valt te zien dat Nederland op plaats 22 van de 162 staat. Zo scoren we ten opzichte van andere landen minder goed door de export van wapens en het aantal buitenlanders die werkplekken overnemen. Maar scoren we ten opzichte van andere landen bijna het hoogst op de kwaliteit van het basis- en het middelbaar onderwijs.

Vision of humanity Vision of humanity Vision of humanity

About the Author

Jordy van den Boom Jordy van den Boom

Co-Founder and Creative Obeymagazine, FWA Judge, editor at adobeusergroup and graduated at Your Majesty. My interests and passions always have something to do with simplicity, UI and UX, which are most likely used in a Retailing-project.

  • Anne Hams

    Beste Obey, algemene -off topic- opmerking; zouden jullie de links in jullie berichten een stuk helderder kunnen maken? Jullie hebben het namelijk vaak over online projecten maar dan is het een heel gepuzzel om uit te vinden waar de link staat. Dat zorgt er ook voor dat ik het bericht niet meer lees / jullie website minder bezoek omdat ik maar direct de titel ga googlen omdat ik weet dat ik dan wel daadwerkelijk bij het project uit kom. Daarnaast geeft het het gevoel dat jullie het bewust moeilijk maken voor jullie bezoekers om jullie website te verlaten… wat denk ik uiteindelijk bezoekers kost (die daardoor minder snel jullie website bezoeken).

  • Obeymagazine

    Hi Anne,

    Bedankt voor het doorgeven, wij erkennen je probleem en zijn ook momenteel bezig met een nieuwe website waarbij de links duidelijker zichtbaar worden. Wij willen onze bezoekers juist linken naar deze toffe projecten alleen zijn de links binnen de huidige website gewoon slecht te herkennen. Bij de volgende posts zullen we proberen in de tekst aan te geven waar de links staan.

    Groet, Manouk

© 2011-2013 Obeymagazine. All rights reserved.